• Att Argus brukade stängas ner när du klickade på förslag för att lägga till artiklar i en order är inte något problem längre.

• Listningen har innan haft en tendens att frysa när man går fram och tillbaka mellan produktgrupperna. Det här ställde till det för er, så vi valde att lösa det problemet!
  • När man ändrade antal face i listningen så uppdaterades inte det nya värdet direkt. Man behövde gå ut ur produktgruppen och in igen. Vilket kändes som en onödig omväg, nu visas nya värden direkt!

• iPhone appen stängdes ner när man klickade på tratten för sortimentsstatus i orderbilden, det är idag ett minne blott.