Release Notes iPad/iPhone 4.24

Ändrad den Tue, 11 Jan 2022 vid 06:29 PM

Nytt

När du använder scanner för att lägga till artiklar till en order och samma artiklar finns på flera rader så summeras dessa automatiskt på en rad.

Buggar

När man ville förändra ett pris på en artikel i orderbilden, så visades inte alla decimalerna.

Detta är nu åtgärdat och fungerar som det ska.

Problemet med att bildsvar från marknadsfrågor hamnat på fel fråga är fixat.

Samtliga marknadsfrågor kan nu sparas på en gång

En bugg som gjorde att det du lagt in i körjournalen hamnade på fel ställen är löst.

När du tidigare ändrade volymen via + knappen i orderbilden och stegade i tiotal så ändrades volymen även på andra artiklar. Detta är nu löst.

Texten ”Flytta planerade besök till en annan dag” syns nu i sin helhet.