Analytics- Analyser -Besöksanalys

Ändrad den Wed, 28 Feb 2024 vid 01:22 PM

Besöksanalysen är ett verktyg för att få en överblick över säljarnas registrerade besök.

Du hittar den under Analytics - Besöksanalys.

I analysen kan du välja vilka urval du vill se i din sökning, t.ex. Besöksdatum, Säljcykel, Distrikt och Kunder.

När du klickat på Sök får du upp en lista med registrerade besök baserat på dina filtreringar.

Du kan välja att spara ditt urval som en variant. Klicka på plustecknet nedan, döp din variant och spara genom att trycka på "bocken".

Via Fältväljaren kan du enkelt dölja fält som du ej vill se. Här kan du även gruppera din sökning om du vill.