Analytics - Analyser - Inventeringsanalys

Ändrad den Wed, 28 Feb 2024 vid 01:23 PM

Inventeringsanalysen är en rapport för uppföljning av säljarnas inventering av produkter. Du hittar den under Analytics - Analyser - Inventeringsanalys.

Du kan välja att söka på Produkter, Distrikt, Kedjor, Butik eller direkt på den Inventeringen du vill se.

Fyller du inte i något sökurval och endast klickar på Förstoringsglaset, får du upp alla era inventeringsorder.

Via Fältväljaren kan du enkelt dölja fält som du ej vill se. Här kan du även gruppera din sökning.

Vill du få över dina kedjor till en Excelfil klickar du på knappen nedan.

Med Fast Search kan du snabbt få fram specifika inventeringar i ditt sökurval genom att skriva in vad du vill se, t.ex. en produkt.