Att göra - Attestera

Ändrad den Fri, 29 Sep 2023 vid 02:51 PM

Använder ni er av två stegs attestering behöver ni först attestera era order via orderhistoriken.

I steg två attesterar ni era order under Underhåll - Attestera.

För att markera de order du vill attestera, klicka först på markera knappen.
Välj de order du vill attestera och klicka på överför till affärssystem för att skicka vidare dom till fliken bank (du hittar den under administration).
Med Fast Search kan du snabbt få fram specifika order i ditt sökurval genom att skriva in vad du vill se. t.ex. en ort.
Klicka på Excelknappen om du vill få över sökurvalet till en Excel-fil.