Anatlytics - Rapporter

Ändrad den Wed, 27 Sep 2023 vid 08:46 AM

Under BI - Rapporter hittar du våra färdiga rapporter.

Vi har färdiga rapporter för bland annat Besök, Listning, Kampanj och Marknadsfrågor.

De flesta rapporterna har filtreringsmöjligheter, om det finns för just den rapporten du kollar på ser du en tratt uppe i högra hörnet, klicka på den för att se vilka filtreringsalternativ som finns för just den rapporten.

Om du vill spara ned rapportens utfall klicka på disketten, du kommer då kunna välja i vilket format du vill spara ned rapporten.

Du kan även skriva ut rapporten genom att klicka på ikonen som ser ut som en skrivare.