Inventering

Ändrad den Mon, 27 Feb 2023 vid 02:05 PM

I inventeringen kan du enkelt lista de artiklar som är specifika för just den inventering.

För att registrera Inventering för kunden klickar du på Inventering.

På vänster sida ser du de investeringsorder som finns kopplade till kunden.
1. Klicka på den inventeringsorder som du vill inventera, då ser du också vilka artiklar som finns med i den.

2. Markera vilka artiklar som finns i butiken genom att klicka på plustecknet till höger om "Face".

3. När du är klar klickar du på Spara, då kommer du tillbaka till besöksbilden.