Du dina produkter via Basdata - Sortiment

Under sortiment hittar du samtliga produkter som är kategoriserat i produktgrupperna.

Artikelinformation med produktbilder (om det) finns att ta fram under sortiment i orderbilden, listning och sortiment under basdata.
Klicka på artikelraden så dyker bild och info upp.

Vill du se alla bilder som är länkade till produkten så klickar du på Mer och väljer sedan Bildlista.

Vill du se artikelkortet i hela skärmen räcker att du bara klickar på en produkt.

Nedan får du informationen om artikeln.

Längre ner på artikelkortet hittar du andra flikar för mer info om artikeln.

Basdata: Kommer du direkt till när du klickar på en produkt.
Mått: Hittar du de måtten för en produkt
Priser och Grossister: Hittar du info om grossister och dess priser.
Expo: Här hittar du de artiklar som finns i en mixpall
Egna fält: Denna flik är precis som statistikfliken till för företag som vill lägga in fasta frågor eller upplysningar om produkten

Dokument: Ligger filer/bilder för en artikel