Du kommer åt artikelkortet genom att trycka på Sortiment på Startsidan

Under sortiment hittar du samtliga produkter som är kategoriserat i produktgrupperna.

Artikelinformation med produktbilder (om det) finns att ta fram under sortiment i orderbilden, listning och sortiment under basdata.
Klicka på artikelraden så dyker bild och info upp.

Vill du se artikelkortet i hela skärmen räcker att du bara klickar på en produkt.

Nedan får du informationen om artikeln.

Längre ner på artikelkortet hittar du andra flikar för mer info om artikeln.

Basdata: Kommer du direkt till när du klickar på en produkt.
Mått: Hittar du de måtten för en produkt
Priser och Grossister: Hittar du info om grossister och dess priser.
Expo: Här hittar du de artiklar som finns i en mixpall
Egna fält: Denna flik är precis som statistikfliken till för företag som vill lägga in fasta frågor eller upplysningar om produkten

Dokument: Ligger filer/bilder för en artikel