Release Notes Win 10 version 1.16

Ändrad den Mon, 01 Mar 2021 vid 04:53 PM

Release Notes Win 10 version 1.16

• Det var inte meningen att du skulle behöva starta om Argus vid attestering eller frisläpp av vänteordrar. Våra utvecklare gick enade i attack mot buggen som orsakade detta och nu är den bara ett minne blott.

• När man på en order la till en ny orderrad med samma villkorstyp med rabatt så nollades rabatten på båda orderraderna. Detta gjorde att man fick lägga in rabatterna på nytt, vilket såklart tog lite extra tid. Tack till våra utvecklare för att även fixat till det.

• Expoartiklarna, innehållet i displayer försvann av någon anledning, men är nu tillbaka.

• En liten bug, som gjorde att det inte gick att ändra volym på rader som är kopierade, blev utslängd från systemet

• När du la till artiklar från sortiment till order och valde att sätta leveransdatum innan artiklarna förs över till orderbilde, så blinkade kalendern bara till och leveransdatum gick inte att välja. Nu är kalendern stabiliserad så att man i lugn och ro kan välja leveransdatum.

• Buggen som härjade omkring och gjorde att fel dagar och veckor raderas finns inte längre.

• Ett irriterande problem som gjorde att det inte gick att ändra antal på en kopierad artikel är löst.

• Har man många artiklar i orderbilden kan det vara svårt att se vilken man just kopierat. I denna version så stannar markeringen kvar på den kopierade artikeln.

• För att lättare kunna läsa av leveransplanen visas inte längre nollor.

• I kampanjöversikten går det nu att söka på namn.