Release Notes Win 10 version 1.17

Ändrad den Wed, 07 Apr 2021 vid 03:44 PM

Nytt

För foodservice är nu även kampanjöversikten uppdaterad med samma funktionalitet som anbudsöversikten. Det vill säga, det går att öppna en kampanj för att se kunder samt ingående artiklar. Besöksbilden går också att nå genom att klicka på en kund.

Buggar

En irriterande bug satte stopp för öppnandet av dokument på kundkortet, den är nu bakom lås och bom.

Det går nu att editera oattesterade order innan kommunikation. Självklart går det också som tidigare att ändra volym och rabatter när det är dags att attestera ordern.

Uppgifter sparades endast när man använde pil bakåt för att gå ut från uppgifter, det kändes ologiskt så utvecklarna tog tag i problemet. Nu sparas de även genom att gå direkt till startsidan.

Analysen visade olika vyer beroende på om du gick in via kund eller från startsidan, det problemet kan vi äntligen glömma.

Argus ville inte vara med och låste sig vid försök att kopiera order med ett större antal artiklar. Problemet är löst och även detta kryp är numera fängslad.