Release Notes Win 10 version 1.20

Ändrad den Mon, 19 Sep 2022 vid 04:41 PM

Buggfixar

• Kampanj/anbudsöversikten slutade att fungera efter release av version 1.19. Vi har nu löst problemet och beklagar det inträffade.

Förbättringar

• Vi passade också på att göra det möjligt att välja vilken kampanj en artikel ska registreras på om den ingår i flera olika. Du väljer om ditt val ska gälla för resten av artiklarna som läggs till genom att låta bocken för "Gäller för alla" vara kvar. Bockar du ur rutan så kan du fortsättningsvis välja på alla kampanjer som finns tillgängliga för aktuell artikel. Se bildexempel nedan.

Bra att veta

• Valet att bocka i och ur rutan "Gäller för alla" nollställs endast när ordern sparats.
  • Datum som sätts på artiklar innan de läggs till i orderbilden ändras till närmaste leveransdatum om kampanj väljs.