Rabattak fungerar nu till 100%. Planerade besök i besöksbilden visas även som dag och vecka. Standardutskrifterna är reviderade. mm

Nytt

• Planerade besök i besöksbilden visas även som dag och vecka (tisdag vecka 37)
  • För att undvika onödiga slarvfel, blir du nu notifierad om samma artikel finns med på mer än en orderrad i samband med att du sparar din order.
  • Vi har lagt till en kalender kopplad till datumtyp under egna fält.
  • Det går att skriva in antalet hyllmeter med decimaler.
  • När du går till kund via besök går det nu att välja att visa alla kunder, veckans eller dagens planerade besök på kartan.
  • Standard utskrifterna är reviderade.

Buggar

• Rabattak i % fungerar nu till hundra %.
  • Vi har bråkat en del med en bugg som skapade problem i Ipad liggande läge, alla knappar går nu att klicka på vilket borde vara en självklarhet.
  • Det går att spärra grossister i klienten.