Meddelanden

Ändrad den Fre, 11 Okt vid 2:16 E.M.

Här kan du se dina valideringsresultatet för dina skickade artiklar.

Klickar du på Meddelen ser du en lista på alla artiklar som skickars

Du kan också välja att gå in i separata listor genom att klicka på ikonerna, Inkorg, Utkorg, Skickad.

Inkorg visar om artikeln har gått igenom GS1:s validering (Grön) eller fått tillbaka ett felmeddelande (Röd).

Utkorg visar dina artiklar som ligger redo att skickas, för att skicka klickar du på Jordgloben Skicka & Ta emot.

Skickad visar dina skickade artiklar som ännu inte har fått något valideringsresultat.

I utkorgen kan du även makulera artiklar om du inte vill skicka dessa av någon anledning.

- Välj Utkorg

- Klicka på Checklista

- Klicka på Papperskorgen.