Säljmålsuppföljning - Kampanjutfall

Ändrad den Wed, 28 Feb 2024 vid 01:54 PM

Kampanjutfall hittar du under Säljmålsuppföljning.

Kampanjutfall är en rapport för uppföljning av dina kampanjer.

Rapporten visar budget och utfall för bl.a. Antal Kartong, Vikt i KG och Värde.

Du kan filtrera din sökning på t.ex. Kampanjer, Säljkår, Leveransdatum och Kedja. Håll muspekaren över ikonerna för att se vad som är vad. Tryck sen på Sök.

Exportera din sökning på kampanjutfallet till Excel genom att trycka på knappen nedan.

Du kan välja att spara ditt sökurval som en variant. Klicka i fältet nedan, döp din variant och spara genom att trycka på "disketten". Vill du radera en variant, tryck på papperskorgen.