Administration - Sortiment - Pris per Kedja

Ändrad den Thu, 28 Mar 2024 vid 09:21 AM

För att uppdatera grossistartikelnummer, produktens pris eller kedjeststatus för vald kedja går du via

Administration - Sortiment - Pris per Kedja

I sökfältet väljer du minst en kedja, och en produkt under Sortiment, klicka på sök.

Registrera kedjestatus och pris för vald produkt

- Skriv i Gross.produktnr.

- Välj listningsstatus genom att bocka i Status (X, B, T, G, P)

- Skriv in ev Pris/st.

- Skriv in ev. Konsumentpris

- Om du angivit pris, skriv in datum i fälten Giltigt from och Giltigt t.o.m.

Utan datum kommer inte priserna med i orderbilden.

- Klicka på Spara knappen när du är klar.

Det går även se och uppdatera detta från produktens vy, klicka på Sortiment istället för Kedja.

Importera Priser

Klicka på Hämta mall - Pris per kedja

Öppa filen som laddas hem och hamnar under Hämtade filer på din dator

Lägg in pris och eventuell giltighetstid. Ex på datumformat: 20231101
VIKTIGT

Om priserna har decimal ska priset anges med punkt och ej kommatecken.

Klicka på Spara och stäng filen

Klicka på Importera - Pris per kedja

En ruta med texten "Klar" visas i högra hörnet när importen är klar.

Klicka på Spara.

Obs. För att se giltighetsdatum för priser behöver du ladda hem mallen.

Importera kedjestatus och grossistproduktnummer.

Klicka på Hämta mall - Status + gross.produktnr

Öppa filen som laddas hem och hamnar under Hämtade filer på din dator

Lägg in grossistproduktnummer samt Status, ex på statusformat: T, B, G, X

Klicka på Spara och stäng filen

Klicka på Importera - Pris per kedja

En ruta med texten "Klar" visas i högra hörnet när importen är klar.

Klicka på spara.