Säljmålsuppföljning - Attest

Ändrad den Mon, 31 Jul 2023 vid 01:43 PM

Under Säljmålsuppföjning hittar du Attest.

I Attest får du en överblick över order som är skapade med någon typ av rabatt.

Filtrera på datum, distrikt och Atteststatus eller om du vill se alla order klickar du endast på Sök.

Du kan välja att söka på antingen Per produktgrupp eller Per order.

Söker du Per produktgrupp ser vyn ut som nedan.

Vill du hellre söka Per order ser den ut som nedan och sorteras efter orderummer.

Via Fältväljaren kan du enkelt dölja fält som du ej vill se, här kan du även gruppera din sökning om du vill.

Klicka på Excelknappen om du vill få över sökurvalet till en Excelfil.

Med Fast Search kan du snabbt få fram specifika order i ditt sökurval genom att skriva in vad du vill se.