Underhåll - Affärspartner - Grossister

Ändrad den Wed, 31 May 2023 vid 09:20 AM

Söka Grossister

Välj de sökparametrar du vill att ditt sökresultat ska visa, klicka på sök.
En lista med aktuella grossisterna visas nu.

Vill du spara dina angivna sökparametrar för att kunna använda de igen kan du spara en variant genom att klicka på plustecknet, skriv sedan in namnet på varianten och klicka på spara.

Med Fast Search kan du snabbt få fram specifika order i ditt sökurval genom att skriva in vad du vill se. t.ex ett block.

Klicka på Excelknappen om du vill få över sökurvalet till en Excel-fil.

Via Fältväljaren kan du enkelt dölja fält som du ej vill se, här kan du även gruppera din sökning om du vill.

Skapa ny Grossist

Klicka på Sök för att se alla aktiva grossister.

Klicka på plustecknet för att skapa en ny grossist.
Fälten som måste fyllas i är Kundnummer och Namn.
Använder du dig av ett register, exempelvis Delfi eller PM - kontrollera att det blir samma nummer och namn som de använder.
När du fyllt i uppgifterna, klicka på verkställ.
Grossisten behöver även kopplas till ett block, det gör du under fliken Egenskaper.
Klicka på de tre prickarna vid Ordertyp.
Välj det blocket grossisten ska kopplas till och klicka på Spara.

Klicka slutligen på verkställ

Ta bort Grossist

Ta aldrig bort en grossist utan att först ta bort grossisten från kunden, därefter måste säljaren kommunicera.

Nu kan du ta bort grossisten från argus, en borttagen grossist förlorar du alla uppföljningsmöjligheter för.
Börja med att klicka på markera knapp.

Välj de grossister du vill ta bort och klicka på ta bort markerade knappen.

En ruta kommer upp där du måste bekräfta att du verkligen vill ta bort grossisten.