Skapa förslag

För att skapa ett förslag i iPad, följ nedan steg.

1. Gå in under Besök och den Kund du vill skapa förslag för.
  2. Klicka på Förslag.
  3. Klicka på + tecknet och sedan på Ångra.
  4. Klicka på + tecknet igen.
  5. Där får du nedan alternativ:

- Infoga tom rad

- Produkter (om du vill hämta förslag från produkter)

- Gamla order (om du vill hämta från en gammal order)

- Baserad på kampanj (om du vill skapa förslag baserad på en kampanj)

- Förslag (om du vill skapa från befintliga förslag)

I vyerna nedan kan du välja om du vill Radera eller Infoga tom rad (om du t.ex. vill kategorisera dina produkter i förslaget).

Välj rad och ”swipa” åt vänster.

Om du t.ex. vill ändra antal på en produkt, markera raden på den produkten du vill göra förändringen på.

I nedan vy kan du välja om förslaget ska gälla för hela kedjan. Ska det gälla för hela kedjan, bockar du  i ''Kedja''.

Gäller det endast för en butik ska kedja vara 'urbockad'.