En siffra i Order i vänteläge visar hur många Order som ligger i vänteläge.

För att hamna under Order i vänteläge måste ordern markeras och läggas i vänteläge vid orderregistrering.

Dubbelklicka på en order för att öppna upp ordern och se dess orderrader.

En ruta kommer att visas där du blir tillfrågad om du vill frisläppa ordern.

Väljs Ja kommer ordern att Frisläppas, väljs nej kommer du kunna ändra information i ordern innan du frisläpper den.

Titta att det är rätt grossist som ligger kopplad till ordern. Om orderna är registrerad innan det fanns grossistartikelnummer kommer grossisten att vara ändrat till det egna företaget. Innan du frisläpper måste du då ändra till rätt grossist. Klicka på pilen efter grossist för att ändra.

Kolla att artikelnummer ser rätt ut. Övre raden är företagets egna artikelnummer och den undre raden är grossistartikelnumret. Om grossisten är ändrad till det egna företaget kommer båda dessa rader ha samma nummer. När grossisten ändras ska också grossistartikelnummer ändras automatiskt.

Det kan också vara bra att titta att leveransdatum och villkorstyp stämmer innan du bockar ur "Order i vänteläge".

När allt är kollat och klart klickar du på Spara.