Analys 2

Ändrad den Tue, 01 Sep 2020 vid 05:01 PM

För att använda Analys 2 behöver du sätta på "Enable Beta Features" under din iPads inställningar och Argus CRM.

Följande värden finns att följa upp. Dessa ändras med hjälp av pilarna vänster eller höger.

KRT(Omräknat) displays och halvpallar omräknade i kartonger.

Värde:

Försäljningsenhet:

KG:

ST:

I den vänstra delen visas produktgrupper, tillhörande artiklar och antal sålda KRT. I den högra delen visas

kunder sorterade på kundklass. Markerar du en artikel så visas utfallet på artikeln per butik med svart text.

Antalet vid produktgruppen Kaffe i blått (2590) är antalet sålda KRT kaffe.

Antalet vid kundklass (A-kund) 3264 är det totala antalet sålda KRT. Antalet i svart (1255) är det totala antalet sålda

i kundklassen av den markerade artikeln (10360).

För att nollställa utfallet per artikel och butik.

Klicka på

Markerar du en butik visas utfallet per artikel i den svarta texten

För välja datumintervall, villkorstyp och distrikt klicka ikonen ovan. Vill du inkludera försäljning

från ingående säljare på distriktet väljer du dessa distrikt förutom dig själv. Du kan inte se försäljning

på andra butiker än de du själv har.