Analytics - Analyser - Analys

Ändrad den Wed, 28 Feb 2024 vid 01:23 PM

I Analysen får du fram uppföljningsrapporter på vilka produkter som är köpta eller inte köpta och du hittar den under Analytics.

Här kan du välja vilka urval du vill söka på och se i din rapport. Du kan t.ex. välja att fylla i Distrikt eller Produkter för att se statistik för en specifik säljare eller artikel.

Det går även att bocka i Order- eller Leveransdatum samt Säljcykel om det är ett speciellt tidsintervall du vill få ut rapport på.

I kolumnen Sök kan du filtrera din sökning för att se t.ex. vilka kunder som Köpt eller Inte köpt en produkt.

Om du väljer att klicka på "Köpt" får du fram alla produkter som blivit köp med det sökurval du fyllt i.

"Inte köpt" visar hur många produkter som inte sålts hos kunderna som finns med i ditt sökurval.

"Inte köpt något" visar kunder som inte köpt någon av produkterna under tidsintervallet du bockat i när du gjorde din sökning.

Du kan välja att spara ditt sökurval som en variant. Klicka på plustecknet, döp din variant och spara genom att trycka på "disketten". Då kan du välja den nästa gång du vill få fram samma filtrering till din rapport.

Via Fältväljaren kan du enkelt dölja fält som du inte vill se.

Klicka på pilen nedan om du vill få över sökurvalet till en Excel-fil.

Via knappen gruppering väljer du vilken ordningsföljd rapporten ska få (t.ex. Block - Kedja - Kund).