Underhåll - Distrikt - Distriktsregister

Ändrad den Mon, 05 Jun 2023 vid 11:21 AM

I distriktsregistret hittar du alla era säljare.

Skapa nytt distrikt

Klicka på sök för att se de säljare ni har upplagda.

Klicka på plustecknet för att skapa ett nytt distrikt.Ange distriktsnummer, namn, telefonnummer och e-post.
Välj också vilken region och roll distriktet ska vara kopplad till.

När du är klar, klicka på verkställ.
Distriktet är nu skapat.
Om distriktet du skapat är en säljare, kontakta Vitec Nordman support för att få inloggningsuppgifter till distriktet.

Söka distrikt

Klicka på sök för att se de säljare ni har upplagda, du kan även söka efter ett specifikt distriktsnummer eller namn.

En lista över era distrikt visas.

Med Fast Search kan du snabbt få fram ett specifikt distrikt i ditt sökurval genom att skriva in vad du vill se. t.ex en säljkår.

Klickar du på ett distrikt öppnas fliken Basdata för distriktet

Under fliken Kunder ser du de kunder som är kopplade till distriktet.

Klicka på Excelknappen om du vill få över sökurvalet till en Excel-fil.

Via Fältväljaren kan du enkelt dölja fält som du ej vill se, här kan du även gruppera din sökning om du vill.

Ta bort distrikt

Vill du ta bort ett distrikt kontakt Vitec Nordmans support.