Administration - Iställningar - Uppdatering av basdata

Ändrad den Mon, 15 Apr 2024 vid 08:09 AM

Här kan du skicka ut information som en säljare saknar, tex orderhistorik eller besökshistorik.

Börja med att välja från och med vilket datum du vill skicka informationen.

Välj vilket/vilka distrikt nu vill skicka informationen till.

Välj vilken enhet säljaren använder sig av, välj ej alternativet Alla.

Bocka i den information du vill skicka ut och klicka sedan på uppdatera.

Nu behöver säljaren kommunicera och efter det ska infrormationen vara på plats.