Administration - Sortiment - Kedjespecifik listning

Ändrad den Mån, 8 juli vid 2:50 E.M.

Gå till menyn Administration - Sortiment - Kedjespecifik listning.

Här väljer du vilken listningsstatus artikeln ska ha hos de olika kedjorna.

Du kan filtrera fram artiklar på tre olika sätt.

1. Öppna produktgruppen och leta upp artikeln.

Bocka  rätt status för kedjan.

Klicka på spara.

2.  Klicka på tratten brevid tex Artikelnummer för att snabbsöka fram en produkt.

Bocka  rätt status för kedjan.

Klicka på spara.

3. Klicka på de tre strecken vid namnet Kedjespecifik listning för att filtrera på kedja och produkt.

Klicka på listpilen vid kedja och bocka i den kedja/kedjor du vill lägga till status på

Klicka på de tre punkterna för att lägga till produkt/produkter.

Bocka i de artiklar du vill ändra status på.

Klicka på verkställ.

Klicka sedan på Sök.

Bocka i rätt status för produkten och kedjan.

Klicka på Spara.

Du kan även exporteta listan till Excel för att enkelt korrigera statusen.

Klicka på Hämta mall

Ändra statusen i kolmn H Status.

Du kan endast ändra till en status som ni har upplagd.

Obs. du får inte ta bort  någon kolumn eller ändra i kolumnordningen.

Spara Excelfilen.

Klicka på "Importera från mall "för att läsa in den uppdatera statusen.