Administration- Sortiment - Pris per Grossist

Ändrad den Tue, 12 Mar 2024 vid 03:29 PM

För att uppdatera grossistartikelnummer, produktens pris eller grossiststatus för vald grossist går du via

Underhåll - Sortiment - Pris per Grossist.

Detta gäller för Foodservice.

När du kommer till sökfältet fyller du i minst en Grossist, en produkt under Sortiment och klickar på Sök.

Registrera grossiststatus och pris för vald produkt

- Skriv i Gross.produktnr (nummer hos grossist)

- Välj listningsstatus genom att bocka i Status (X, B, T, G, P)

- Klicka i fältet Pris/st och skriv in priset per styck

- Skriv in ev. Konsumentpris

- Skriv in datum i fälten Giltigt from och Giltigt t.o.m.

Utan datum kommer inte priserna med i orderbilden.

- Klicka sedan på Spara knappen.

Det går även att se och uppdatera detta från produktens vy, klicka då på Sortiment istället för Grossist.

Vill du exportera din sökning till Excel klickar du på knappen nedan.