Leveransplan

Ändrad den Fri, 05 Nov 2021 vid 08:18 AM

Leveransplan

För att komma åt leveransplanen för alla kunder går du in på Leveransplan under Uppföljning på Startsidan.

Du kan också se leveransplan för en specifik kund. Gå då in på respektive kund under Besök och scrolla dig ner till Leveransplan under Historik.

I nedan vy ser du hur leveranserna ligger per artikel max ett år tillbaka i tiden och framåt i tiden finns ingen tidsbegränsning, såvida det finns orders registrerade kommer du se alla orders framåt i tiden.

När du går in i leveransplanen första gången, visas utfallet i krt. Detta går att ändra genom att trycka på respektive flik.

krt - Kartong/detaljistförpackning (halvpallar och displayer räknas om till kartonger om detta är korrekt inlagt på artikelkortet)

st - Konsumentförpackning

kg - Kg (om detta finns upplagt på artikelkortet)

krt* - Försäljningsenhet (halvpallar och displayer räknas som 1 och inte som det antal kartonger de innehåller)

Genom att trycka på tratten kan du sätta filter på tidsperioden. Du kan filtrera på Order- eller Leveransdatum.

Markera Datum from och Datum tom och ställ in mellan vilka datum du vill se. Tryck på Klar.

Du kan också filtrera på Säljcykel eller efter Produkter.

För Säljcykel trycker du på "fyrkanten" nere i vänstra hörnet och trycker du på "mappen" bredvid sorterar du på Produktgrupper.