Du kommer åt artikelkortet genom att klicka på Sortiment på Startsidan.

Under sortiment hittar du samtliga produkter som är kategoriserat i produktgrupperna.

Vill du se artikelkortet i hela skärmen dubbelklickar du på en produkt.

Basdata: Kommer du direkt till när du klickar på en produkt.
Mått: Visar måtten för en produkt
Priser och Grossister: Visar info om grossister och dess priser.
Expo: Här visas de artiklar som finns i en mixpall.
Egna fält: Denna flik är precis som statistikfliken till för företag som vill lägga in fasta frågor eller upplysningar om produkten