Sortiment

Ändrad den Tue, 28 Feb 2023 vid 11:07 AM

Här får du en överblick över hela ditt sortiment

Du kommer åt alla dina produkter genom att klicka på Sortiment under Basdata på Startsidan.

Under Sortiment hittar du samtliga produkter som är kategoriserade i produktgrupperna.

För att exportera sortimentslistan till Excel trycker du på ikonen bredvid de tre prickarna längst ner till höger i bilden.

Du kan få fram en lista med endast ett antal produkter. Vill du t.ex. söka på en Produktgrupp trycker du på tratten i den kolumnen och gör din filtrering där. Samma sak gäller om du vill söka på ett specifikt Produktnummer, Benämning, Status osv.

Du kan även att söka fram en produkt via Förstoringsglaset på vänster sida i Sortimentsbilden. Det är ett "fritextfält" och går i och med det att söka på både namn, nummer, pris m.m. för att få fram produkten du letar efter.

Har man skrivit in något i sökfältet ligger det man angivit kvar tills man tagit bort det. Efter man har gjort en sökning kan det därför vara bra att komma ihåg att klicka på sökrutan igen för att radera det man angivit.

Vill du se artikelkortet i hela skärmen dubbelklickar du på en produkt.

Basdata: Ser du när du öppnat en produkt
Mått: Visar måtten för en produkt
Priser och Grossister: Visar info om grossister och dess priser
Expo: Visar de artiklar som finns i din mixpall
Egna fält: Fliken är till för företag som vill lägga in fasta frågor eller upplysningar om produkten

Dokument: Har du några dokument kopplade till produkten hittar du dem här