Klicka på tillbaka knappen.

Välj "Skriv ut" för att komma till utskriftssidan

I den vänstra delen väljs den  mailadress som du vill skicka orderkopiorna till. Du kan välja att skriva ut aktuell

order eller hela besöket. Utskriftsmodulen är förberedd för att kunna använda signatur om detta krävs.

Välj vilka utskrifter du vill ha genom att skjuta respektive reglage till höger så att de visar grönt. Dina val ser du i förhandsgranskning till höger.

Om skrivare finns tillgänglig kan du skriva ut genom att klicka ikonen skrivare.

Klicka på mailikonen för att bifoga orderkopiorna i ett mail. Din iPads mailklient öppnas och adressen som du valt är angiven.

Använd ikonen med pilarna för att få förhandsgranskningen i helskärmsläge.

Ytterligare val finns att göra under dela ikonen, se din iPad manual.